arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

VACCINAREA ANTI COVID REVINE ÎN GERMANIA

Vaccinarea anti COVID revine în Germania în această toamnă. Un vaccin adaptat noilor variante de coronavirus va ajunge în a doua jumătate a lunii septembrie, în șase doze. Medicii generalişti se tem că acest lucru va duce la multă muncă suplimentară.

VACCINAREA REVINE ÎN GERMANIA ÎN ȘASE DOZE

Potrivit unui raport din presă, Asociația Medicilor Generaliști din Germania se teme de un efort semnificativ în practicile medicale atunci când se vaccinează împotriva coronavirusului. În ceea ce privește vaccinul dezvoltat în continuare de Biontech/Pfizer, care a fost aprobat recent de Comisia UE, reprezentantul asociației consideră enervant faptul că vaccinul nu este disponibil ca o singură doză.

„Vom ajunge din nou în excesul organizațional dacă de fiecare dată când este necesară o vaccinare Biontech fie trebuie să organizăm rapid încă cinci vaccinări, să amânăm vaccinarea sau să aruncăm cinci doze de vaccin”, a spus reprezentatul medicilor. Vaccinul va fi livrat în flacoane care conțin șase doze, potrivit informațiilor din presa germană. Vaccinul corona adaptat de la Biontech ar trebui să fie disponibil din 18 septembrie.

DOZE UNICE ÎN PREGĂTIRE

Biontech a informat revista „Spiegel” că în prezent sunt în curs de desfășurare pregătiri pentru a aduce pe piață doze unice de vaccin adaptat. Nu este încă clar când acestea ar putea fi disponibile în Germania „Înțelegem dorințele medicilor”, a spus compania.

Potrivit companiei, vaccinul este un preparat adaptat variantei Omicron XBB.1.5, care are scopul de a oferi o mai bună protecție împotriva variantelor care circulă în prezent. Comisia permanentă de vaccinare din Germania recomandă acum vaccinări de rapel doar anumitor grupuri, de preferință în toamnă.

Acestea includ persoane în vârstă de 60 de ani și peste, persoane cu anumite boli anterioare de la vârsta de șase luni, femeile care alăptează și lucrătorii din domeniul sănătății și rudele pacienților cu risc ridicat, potrivit presei germane.

DAUNE DIN CAUZA VACCINURILOR

Potrivit Institutului Robert Koch (RKI), 192 de milioane de vaccinuri corona au fost administrate în Germania până în prezent. Aproximativ 65 de milioane de persoane au fost vaccinate împotriva coronavirusului cel puțin o dată, iar 52 de milioane de persoane au făcut chiar trei sau patru vaccinări. Dar nu toți oamenii au tolerat bine vaccinarea, scrie presa germană.

În total, 338.333 de cazuri suspectate de reacții adverse și 55.486 de cazuri suspectate de reacții adverse grave au fost raportate la Institutul Paul Ehrlich după imunizare primară plus vaccinări de rapel. Complicațiile vaccinării/efectele secundare ale vaccinării includ miocardita și tromboza cerebrală. Oficial, peste 40 de persoane din Germania au murit din cauza trombozei venoase cerebrale. Până acum, statele federale au aprobat peste 7.693 de cereri de despăgubire din cauza unui efect secundar nedorit grav al vaccinării corona.

Aceste cifre sunt recunoscute oficial de autorități, dar multe persoane au raportat reacții adverse și nu au fost luate în considerare, așa încât își caută dreptatea în instanțe. Dar mulți vor rămâne doar cu paguba. Chiar dacă simptomele au apărut la scurt timp după o vaccinare, este greu de demonstrat în instanță că vaccinarea a fost cauza. Mulți medici s-au plâns că raportarea efectelor secundare către institutul de stat este prea complicată. De aceea unii experți presupun că ar putea exista și mai multe cazuri suspecte, se arată în presa germană.

Speranța de viață a germanilor a scăzut pentru al treilea an consecutiv în 2022, potrivit unui studiu, iar experții dau vina pe pandemia de corona. Mai multe informații despre acest subiect, puteți afla aici.

CINE SUNTEM NOI? CU CE NE OCUPĂM ȘI CU CE VĂ PUTEM AJUTA?

Suntem o firmă care ne ocupăm cu de recuperarea taxelor din Austria și Germania. Dacă ați lucrat sau lucrați încă în prezent în Austria sau Germania și aveți nevoie de ajutor în acest sens. Noi vă stăm la dispoziție! Pe blog-ul nostru veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în cazul în care v-ați gândit să încercați lucrul în Austria sau Germania. Noi încercăm să vă oferim informații care vă pot fi de folos în cazul în care aveți de gand să plecați sau sunteți deja în Germania sau Austria.

Ne puteți contacta aici:

De asemenea cu ajutorul aplicației noastre, îți poți depune singur dosarul la noi. Astfel noi vom putea începe demersurile necesare recuperării taxelor tale din Austria (dacă ai lucrat acolo în ultimii 4 ani).

Dacă dorești să afli informații despre modul în care funcționează și impozitul pe salariu în Austria, poți afla cu un click aici.

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: