arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

Recuperarea alocației din Germania

Ai dreptul la recuperarea alocației din Germania pentru ultimele 6 luni calendaristice lucrate. Echipa Migro.ro se va asigura că banii tăi vor ajunge în contul tău în cel mai scurt timp posibil.

Vreau să fiu contactat telefonic:

Curios câți bani poți recupera?

Află care este suma maximă pe care o poți recupera la un click distanță!

DESPRE RECUPERAREA ALOCAȚIEI DIN GERMANIA

Dacă lucrezi în Germania, ai dreptul să primești alocație pentru copiii tăi. Plata alocației pentru copii se poate obține şi retroactiv, pentru ultimele 6 luni calendaristice lucrate în Germania.

Care este suma ce poate fi recuperată?

În situația în care părinții primesc alocație în România, cuantumul alocației din Germania se va calcula scăzând suma încasată lunar în România.
Spre exemplu, 3 luni lucrate și 3 copii: 2250 € (alocație Germania) – 432 € (alocație România) rezultă 1818€ de primit.
SVG showing fingers with current step

250€/lună

Pentru primul și al doilea copil

SVG showing fingers with current step

250€/lună

Pentru al treilea copil

SVG showing fingers with current step

250€/lună

Pentru fiecare copil în plus

CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

Pentru confortul tău, am ales să răspundem la câteva dintre cele mai comune întrebări despre returnarea alocației din Germania. Ai aflat răspunsul? Pentru orice altă întrebare, îți stăm la dispoziție pe email sau la telefon.
 • Am lucrat în Germania. Pe ce perioadă pot recupera alocația?

  Alocația din Germania poate fi recuprată pentru ultimele 6 luni lucrate.

 • Care sunt documentele necesare?

  • Acte personale
  • Fluturași de salariu sau fișa fiscală anuală – în cazul în care nu ai aceste documente, le vom recupera noi pentru tine.
  • Un formular completat de de evidența populației.
 • Ce sumă voi putea recupera?

  Suma recuperabilă diferă de la dosar la dosar, în funcție de perioada lucrată într-un an fiscal în străinătate, venitul brut cumulat, clasa de impozitare, precum și de sumele cotizate la stat de către angajatorul tău.

  MIGRO.RO îți pune la dispoziție un calculator care estimează sumele recuperabile pentru impozit și alocație, care poate fi accesat aici sau în aplicația MIGRO.RO disponibilă în curând.

  În medie, sumele recuperate pentru clienții MIGRO.RO variază între 600 și 1500 de euro.

 • Cât costă serviciile MIGRO.RO?

  Costurile serviciilor MIGRO.RO sunt percepute doar după recuperarea sumelor cuvenite. De regulă, comisionul variază între 13% – 19% (+ tva) în funcție de sumele recuperate.

  Dacă ești deja client MIGRO.RO sau dorești să depui un dosar nou, poți beneficia GRATUIT de serviciile noastre dacă aduci alți 5 clienți.

   

 • Cât durează procedura?

  Perioada de recuperare este influențată de mai mulți factori. De regulă, pentru Germania recuperăm alocația în 2 – 8 luni.

  În funcție de luna depunerii, colectarea documentelor necesare și durata de răspuns a autorităților străine, care este din ce în ce mai promptă, timpul soluționării poate varia.

 • Nu dețin toate documentele. Pot recupera alocația?

  În cazul în care nu deții documentele de la angajator (fluturașii de salariu sau fișa fiscală anuală), le vom recupera noi pentru tine. Suntem în strânsă legătură cu mii de angajatori din Germania.

Te putem ajuta.

Mă numesc Rechtsanwalt Frank Gantert (avocat german)

De 12 ani cu cabinet în România , mă dedic ajutorării românilor care au lucrat în străinăte cu drept la beneficii fiscale.
Pentru a învinge în sistemul fiscal german este nevoie de o expertiză puternică.

Te ajut să recuperezi drepturile bănești care ți se cuvin.

– Rechtsanwalt Frank Gantert (avocat)

62.000+
CAZURI RESOLVATE
21M€
IMPOZITE RECUPERATE
25M€
ALOCAȚII RECUPERATE
46M€
BANI RETURNAȚI
Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: