arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

2021 aduce o nouă aplicație pentru recuperarea taxelor – Migro App

Migro App

Recuperează-ți taxele direct din App. Din Migro App.

Industria dezvoltării aplicațiilor mobile evoluează cu o viteză rapidă și pentru a prospera în această eră darwiniană digitală, trebuie să oferi soluții reale pentru situații reale. Ghidați de motivația de a crea ceva nou, folositor și unic în domeniul recuperării taxelor, am ajuns să ne îndeplinim un vis despre care vom relata în acest articol.

Cel mai probabil știi deja ce înseamnă recuperarea taxelor din străinătate (dacă încă nu știi ce înseamnă acest proces, citește aici!)

Fie că ești deja familiarizat cu procesul de recuperare al taxelor din Germania și Austria, fie că nu. Nu ar fi mult mai util să ai la îndemână o aplicație care să facă totul mai simplu: căutarea informațiilor despre recuperare, căutarea unei companii de încredere, strângerea documentelor necesare, etc?

Corect, ar fi mult mai simplu! Și pentru că nouă ne plac lucrurile simple, vă prezentăm noua aplicație pentru recuperarea taxelor din Germania și Austria – Migro App!

Ce înseamnă aplicația Migro App?

Cu ajutorul aplicației vei avea posibilitatea de a afla câți bani poți recupera din Germania și Austria. Vei putea depune direct dosarul spre recuperare către noi. Fără apeluri în plus și mesaje pe care le-ai putea trece cu vederea.

Pentru a avea cale liberă la aceste posibilități, regulile sunt foarte foarte simple. Trebuie fie să-ți faci un cont, fie să te conectezi direct folosind contul tău de Facebook. Indiferent de modalitatea pe care o vei alege pentru a te înscrie, îți vei crea direct dosarul de recuperare în aplicație. Datorită acestui fapt, vei putea urmări evoluția dosarului tău direct din aplicație. Un al doilea avantaj ar fi faptul că în aplicație vei putea stoca toate documentele necesare pentru recuperare.

Vei scăpa de grija că ai uitat să ne trimiți documentele la timp sau de faptul că nu mai ții minte care sunt documentele necesare în dosar.

De ce ai nevoie de Migro App?

  1. Acces direct la serviciile noastre, direct de pe telefonul tău

Totul este mult mai comod și accesibil când avem telefonul lângă noi. Același sentiment îl avem și noi. Pentru ca timpul petrecut pe telefon să fie și mai util, am transpus serviciile noastre în această aplicație. Astfel, vei economisi timp pe care-l poți petrece cu oamenii tăi dragi. Noi ne vom ocupa de restul.

2.Vei afla în 5 secunde câți bani poți recupera

Migro App îți va oferi toate detaliile despre pașii procesului de recuperare a taxelor din Germania și Austria. Primul pas ar fi să afli dacă dorești să recuperezi acești bani sau nu. Odată ce ai hotărât că-ți dorești acest lucru, probabil vei fi curios să știi câți bani reali ai putea primi.

Având aplicația la îndemână, în doar 5 secunde poți calcula ce sumă vei putea primi din taxele pe care le-ai plătit cât timp ai muncit în străinătate.

3.Te scapi de griji și depui dosarul

Procesul de recuperare al taxelor nu este un proces ușor, când îl faci fără ajutorul specialiștilor. Acum, însă, ne vei avea pe noi direct la tine în telefon, cu Migro App. Doar o downloadezi, îți creezi un cont și depui documentele necesare. Odată ce le primim, ne vom ocupa de procesarea dosarului tău și îți vom aduce banii direct în contul tău bancar.

Puteți descărca aplicația aici.

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: