arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

5 motive pentru care merită să recuperezi impozitul din Germania

5 motive pentru care merita sa recuperezi impozitul din Germania

9 din 10 contribuabili din Germania aleg să recupereze impozitul, conform datelor de la Oficiul Federal German de Statistică. Oricine obține venit în Germania poate revendica o parte din impozitul pe venit pe care l-a plătit pe tot parcursul anului. Cu ajutorul unei companii specializate în recuperarea impozitului din Germania acest proces ar trebui să dureze doar câteva luni.

Obținerea impozitului din Germania nu este obligatorie pentru toți angajații. Spre exemplu, nu este obligatorie pentru angajații obișnuiți care nu au alte surse de venit în afară de locul de muncă. Totuși, dacă ai posibilitatea de a obține impozitul înapoi, de ce să nu o faci?! Chiar dacă nu sunteți obligat, este în interesul tău să alegi recuperarea impozitului din Germania și uite 5 motive pentru care chiar merită să faci asta:

1. Poți primi înapoi mai mulți bani

Fiind vorba de Germania, conform legislației, aveți posibilitatea de a deduce și o varietate de cheltuieli din venitul impozabil, reducând astfel valoarea sarcinii fiscale și crescând valoarea pe care o puteți recupera. Unele dintre cheltuielile ce pot fi luate în considerare sunt:

  • Cheltuieli pentru mutarea locuinței din motive profesionale (inclusiv mutarea în / din sau în Germania)
  • Cheltuieli pentru navetă (deplasarea de la domiciliu la locul de muncă)
  • Costurile formării profesionale continue, cum ar fi cursurile de formare, cursurile de limbă etc.
  • Costurile pentru îngrijirile medicale, etc.

Dacă ați lucrat doar câteva luni în Germania și restul anului într-o țară cu venit minim mai mic, este cel mai recomandat să apelați la procedura de recuperare a impozitului din Germania. În acest caz, salariul primit va fi analizat ca primit pe tot parcursul anului, deci valoarea impozitării ar fi mai mică.

Cu cât îndepliniți mai multe condiții precum cele indicate mai sus, cu atât mai mare va fi suma recuperată. Noi – MIGRO.RO vă putem analiza GRATUIT dosarul dvs pentru a vă ajuta în acest proces de recuperare a impozitului din Germania prin a vă oferi toate detaliile de care aveți nevoie.

Ești curios dacă poți recupera peste 1.000€? Află cu ajutorul calculatorului nostru AICI.

2. Puteți recupera impozitul pentru ultimii 4 ani!

Totul depinde doar de perioada în care doriți să începeți recuperarea impozitului din Germania. Dacă doriți să recuperați impozitul pentru anul 2020, atunci trebuie să știți că termenul limită pentru depunerea dosarului de recuperare este 31 Iulie 2024. Totuși, aici ar fi bine să consultați un specialist în domeniu (spre ex. MIGRO.RO).

Oricum, partea bună este că… dacă nu ați depus un dosar pentru recuperarea impozitului din Germania de la sosirea dvs în țară și nu sunteți obligat să depuneți acest dosar, puteți solicita recuperarea impozitului retroactiv pentru o perioadă de până la 4 ani!

3. Este o modalitate simplă de a primi bani în plus

Bani care îți aparțin și pentru care ai muncit. Deși nu este un proces foarte simplu, dacă apelezi la o companie specializată în recuperarea impozitului din Germania totul va fi mai simplu și mai ușor.

Recuperarea impozitului din Germania nu va afecta în niciun mod angajatorul tău! Banii pe care îi recuperezi îi primești de la statul german, nu de la angajator.

Partea care poate fi mai complicată este strângerea documentelor. Trebuie să știi din timp, dacă dorești să recuperezi impozitul din Germania, că vei avea nevoie de toți fluturașii de salariu de la angajatorul tău, plus alte documente ce justifică anumite cheltuieli. Nu îți fă griji de acest aspect. O companie specializată în domeniu se va ocupa de toate.

Contactează-ne acum pentru a începe recuperarea impozitului tău din Germania.

4. Fără costuri suplimentare

Pentru că apreciem transparența, procesul de recuperare alături de noi va fi unul transparent și bine definit de la început.

Suma percepută pentru serviciile noastre poate varia în funcție de suma recuperată. Procentul perceput pentru serviciile MIGRO.RO variază între 13% și 19%, în funcție de suma recuperată.

Analizarea dosarului și consultanța este GRATUITĂ

5. Fără grabă pentru a primi mai mulți bani în cont

Vă puteți simți ușor copleșit sau confuz de regulile sistemului fiscal german ce țin de recuperarea impozitului din Germania. Deși tentația este foarte mare de a aplica direct pentru o recuperare de impozit, este bine să apelați la profesioniștii din domeniu care vă pot consulta. Fiecare aspect legislativ trebuie să fie explicat în detaliu pentru a putea câștiga mai mulți bani!

Trebuie să vă asigurați că puteți dovedi cu documentele necesare fiecare cost. Chiar dacă faceți acest lucru, nu va dura decât câteva luni. Nu merită o sumă de bani să ajungă în contul dvs.?

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: