arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

SUBVENȚII DE PÂNĂ LA 400 EURO, ÎN AUSTRIA

Termenele de depunere a cererilor pentru subvenții de până la 400 de euro expiră în luna iulie, în mai multe state federale din Austria. Acestea sunt destinate să amortizeze creșterea prețurilor și să ofere o ușurare împotriva inflației ridicate care continuă să existe.

CERERILE DEPUSE PÂNĂ LA SFÂRȘITUL LUNII

Inflația și creșterile de prețuri rămân ridicate în Austria și sunt cu mult peste media zonei euro. Pentru a ușura povara, în luna iulie mai pot fi solicitate încă alte deduceri. Există cerințe și sume diferite pentru fiecare provincie federală.

Totodată, până la sfârșitul anului, multe persoane din Austria vor fi ușurate de diferite plăți unice. Printre acestea se numără noua alocație familială de 60 de euro pentru fiecare copil (în total 1.080 euro), bonusul climatic de până la 220 de euro sau bonusul pentru persoanele aflate în întreținere de 750 euro.

300 EURO ÎN PLUS ÎN SALZBURG

Acele gospodării din Salzburg care au primit deja o alocație de încălzire în valoare totală de 300 euro pentru iarna precedentă vor primi automat alocația majorată de 300 de euro în plus. Aceasta face un total de 600 de euro în plus. Solicitarea acestei subvenții este posibilă online din luna aprilie până la 31 iulie 2023.

PÂNĂ LA 400 EURO ÎN AUSTRIA SUPERIOARĂ

În Austria Superioară, termenul de depunere a cererilor pentru prima pentru costurile de locuință și energie a fost prelungit de la 30 iunie la 31 iulie 2023. Aproximativ 45 la sută din toate gospodăriile din Austria Superioară au dreptul la aceasta. Condiția prealabilă este un venit brut anual maxim de 27.000 euro pentru gospodăriile formate dintr-o singură persoană și de 65.000 euro pentru gospodăriile formate din mai multe persoane în 2022.

În total, subvenția se ridică între 200 și 400 euro pe gospodărie. Gospodăriile fără copii primesc 200 de euro, iar gospodăriile cu mai multe persoane cu un copil sub 18 ani, primesc 300 de euro. Cu doi sau mai mulți copii, se are dreptul la întreaga sumă de 400 euro ca subvenție.

MAI MULTE SUBVENȚII VOR FI ACORDATE ÎN IULIE

În Carintia, „Carinthia Bonus Extra” a început să fie solicitat din data de 3 iulie. Această subvenție se ridică la un total de 300 euro. Cei care au primit deja „Carinthia Bonus Plus” vor primi automat această sumă. Plata va începe săptămâna viitoare.

Aceste subvenții unice sunt destinate în primul rând să amortizeze creșterea costurilor de trai, cum ar fi costurile pentru alimente, energie, locuințe și încălzire.

Despre un alt bonus, pe care Viena îl acorda pentru chirie, puteți afla mai multe detalii aici.

CINE SUNTEM NOI? CU CE NE OCUPĂM ȘI CU CE VĂ PUTEM AJUTA?

Suntem o firmă care ne ocupăm cu de recuperarea taxelor din Austria și Germania. Dacă ați lucrat sau lucrați încă în prezent în Austria sau Germania și aveți nevoie de ajutor în acest sens. Noi vă stăm la dispoziție! Pe blog-ul nostru veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în cazul în care v-ați gândit să încercați lucrul în Austria sau Germania. Noi încercăm să vă oferim informații care vă pot fi de folos în cazul în care aveți de gand să plecați sau sunteți deja în Germania sau Austria.

Ne puteți contacta aici:

De asemenea cu ajutorul aplicației noastre, îți poți depune singur dosarul la noi. Astfel noi vom putea începe demersurile necesare recuperării taxelor tale din Austria (dacă ai lucrat acolo în ultimii 4 ani).

Dacă dorești să afli informații despre modul în care funcționează și impozitul pe salariu în Austria, poți afla cu un click aici.

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: