arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

SUBVENȚIA DE 180 EURO VINE RETROACTIV ÎN SEPTEMBRIE

Așteptarea noii alocații pentru familii și beneficiari de ajutor social din Austria se va încheia în septembrie. Acum se așteaptă chiar dublul sumei, deoarece plata din iulie se va face retroactiv. Acest lucru înseamnă că, începând din septembrie, 180 de euro pe copil vor fi creditați automat în cont.

NOUA SUBVENȚIE VINE RETROACTIV ÎN LUNA SEPTEMBRIE

Potrivit informațiilor de pe Finanz.at, prima plată va începe probabil abia în septembrie 2023, după cum a comunicat agenția federală de contabilitate. Acest lucru ar însemna o sumă de 180 de euro retroactiv pentru lunile iulie, august și septembrie.

De săptămâni întregi, beneficiarii din întreaga Austrie așteaptă subvenția pentru beneficiarii de asistență socială și familii, anunțată și decisă în luna iunie. Plata primei lunare de 60 de euro pentru fiecare copil sau beneficiar de asistență socială trebuia să înceapă în iulie. Acum, aceasta urmează să fie plătită retroactiv pentru prima dată în septembrie. Astfel, ar urma să intre în cont un bonus triplu, de 180 de euro.

Pachetul antiinflație, care a trecut de Consiliul Național în iunie, include un nou bonus de 60 de euro pe lună pentru fiecare copil și 60 de euro pe lună pentru beneficiarii de asistență socială.

Alocația familială se plătește pentru fiecare copil, cu condiția ca cel puțin unul dintre părinți să primească ajutor de șomaj, ajutor social sau suplimentul de egalizare. Persoanele cu un singur venit și părinții singuri cu un venit brut maxim de 2.000 de euro pe lună primesc, de asemenea, această alocație pentru fiecare copil.

AMÂNAREA PLĂȚILOR

Plata pentru familii este limitată până la sfârșitul anului 2024 – aceasta aduce un total de 1.080 de euro în cont. Beneficiarii de asistență socială primesc în total 360 de euro. Aceștia vor primi suma până la sfârșitul acestui an. Motivul: Din 2024, cuantumul ajutorului social va fi oricum majorat.

Până în prezent, potrivit informațiilor furnizate pentru Finanz.at de Ministerul Afacerilor Sociale, plata a fost întârziată din cauza faptului că mecanismele necesare nu au fost completate în departamentele responsabile. Finanz.at a raportat. La cerere, Ministerul Afacerilor Sociale a declarat că diferite ministere erau responsabile pentru plăți. Managementul interdepartamental al proiectului se afla în cadrul Cancelariei Federale.

Despre alte avantaje de care beneficiază doar locuitorii Vienei, inclusiv românii stabiliți acolo, puteți citi aici.

CINE SUNTEM NOI? CU CE NE OCUPĂM ȘI CU CE VĂ PUTEM AJUTA?

Suntem o firmă care ne ocupăm cu de recuperarea taxelor din Austria și Germania. Dacă ați lucrat sau lucrați încă în prezent în Austria sau Germania și aveți nevoie de ajutor în acest sens. Noi vă stăm la dispoziție! Pe blog-ul nostru veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în cazul în care v-ați gândit să încercați lucrul în Austria sau Germania. Noi încercăm să vă oferim informații care vă pot fi de folos în cazul în care aveți de gand să plecați sau sunteți deja în Germania sau Austria.

Ne puteți contacta aici:

De asemenea cu ajutorul aplicației noastre, îți poți depune singur dosarul la noi. Astfel noi vom putea începe demersurile necesare recuperării taxelor tale din Austria (dacă ai lucrat acolo în ultimii 4 ani).

Dacă dorești să afli informații despre modul în care funcționează și impozitul pe salariu în Austria, poți afla cu un click aici.

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: