arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

SCHIMBĂRI ÎN MARTIE 2023 ÎN GERMANIA

Schimbări în martie 2023 în Germania -Subvenţie la gaz și energie electrică, ajutor de încălzire, iată câteva dintre schimbările care vor avea loc în Germania în prima lună de primăvară din acest an.

SUBVENȚII LA GAZ ȘI ENERGIE ELECTRICĂ

Subvenţia la gaz și căldură va începe în martie 2023 și va acoperi retroactiv lunile ianuarie și februarie. Aceasta înseamnă că retroactiv din ianuarie 2023, costul gazului va fi limitat la doisprezece cenți pe kilowatt oră timp de un an pentru 80% din consumul anual. Doar restul de 20% vor fi taxate integral. Pentru chiriași, totuși, va mai trece ceva timp până când deducerea costurilor va fi resimţită: totul depinde de declarația anuală a proprietarului.

De la 1 martie se va aplica și subvenţia pentru energie electrică. Este destinată să ușureze milioane de gospodării din Germania. Prețul pe kilowatt oră este limitat la 40 de cenți pentru 80% din consumul anului precedent. 

MAI MULȚI BANI PENTRU ARTIȘTI

Ar trebui să fie mai mulți bani pentru artiști începând din luna martie. Contribuția la asigurările sociale a artiștilor crește de la 4,2 la 5 la sută. Companiile care folosesc servicii artistice trebuie să raporteze acest lucru până la sfârșitul lunii și apoi să plătească o taxă mai mare. 

INSTALAȚII FOTOVOLTAICE OBLIGATORII PENTRU CLĂDIRI

Sistemele fotovoltaice de acoperiș vor fi obligatorii pentru clădirile comerciale și industriale noi de la 1 martie. În termeni concreţi, aceasta înseamnă că sistemele cu un design adecvat pentru generarea de energie solară trebuie să fie ridicate și exploatate pe noile clădiri. Obligația se aplică și proiectelor care au fost deja planificate. 

UNDE RĂMÂN OBLIGATORII MĂȘTILE ȘI TESTĂRILE

În martie 2023 se vor aplica alte reguli Corona. Obligația de mască și testare pentru angajații și rezidenții unităților de sănătate și îngrijire se încheie. Cu toate acestea, vizitatorilor li se cere în continuare să poarte măști. 

SUBVENȚIE DE ÎNCĂLZIRE DE PÂNĂ LA 2.000 EURO

Consumatorii care nu beneficiază de frâna de preț a energiei electrice și gazelor pentru că  se încălzesc cu ulei, peleți de lemn sau gaz lichefiat  ar trebui să fie  scutiți retroactiv din punct de vedere financiar . Subvenția poate fi  de până la 2.000 de euro .

Plata suplimentului trebuie efectuată prin intermediul statelor federale. Totuși, acest lucru nu se va întâmpla automat . Pentru a primi banii, va trebui  să depuneți  facturi  pentru achiziționarea de combustibil în perioada ianuarie-decembrie 2022. 

Mai multe informații despre subvenția de încălzire din Germania, puteți afla aici.

STUDENȚII POT APLICA PENTRU O ALOCAȚIE DE ENERGIE

Din 15 martie, studenții ar trebui să poată, în sfârșit, să aplice pentru tariful fix pentru energie. S-a decis deja în septembrie 2022 ca studenții să primească o alocație de energie de 200 de euro. Acum a fost dezvoltată platforma prin care se pot depune cererile.

CINE SUNTEM NOI? CU CE NE OCUPĂM ȘI CU CE VĂ PUTEM AJUTA?

Suntem o firmă care ne ocupăm cu de recuperarea taxelor din Austria și Germania. Dacă ați lucrat sau lucrați încă în prezent în Austria sau Germania și aveți nevoie de ajutor în acest sens. Noi vă stăm la dispoziție! Pe blog-ul nostru veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în cazul în care v-ați gândit să încercați lucrul în Austria sau Germania. Noi încercăm să vă oferim informații care vă pot fi de folos în cazul în care aveți de gand să plecați sau sunteți deja în Germania sau Austria.

Ne puteți contacta aici:

De asemenea cu ajutorul aplicației noastre, îți poți depune singur dosarul la noi. Astfel noi vom putea începe demersurile necesare recuperării taxelor tale din Austria (dacă ai lucrat acolo în ultimii 4 ani).

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: