arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

Record de persoane vaccinate în Germania

Campanie vaccinare

Peste un milion de persoane au fost vaccinate într-o singură zi. Deși campania de imunizare din Germania a avut un debut ezitant și destul de lent, în prezent beneficiază de un ritm din ce în ce mai accelerat.

Pentru prima dată, peste un milion de oameni din Germania au fost imunizați împotriva Covid-19 într-o singură zi. Astfel, peste 1% din populația Germaniei a fost vaccinată în doar o zi. Miercuri, când medicii de familie din Germania au administrat 730.000 de doze. Centrele regionale de vaccinare au administrat alte 360.000 de doze.

Campania de vaccinare

De la începutul campaniei de imunizare, mai mult de un sfert dintre germani ( 25,9%) au fost vaccinaţi cu cel puţin o doză a unui vaccin anti-COVID-19. 7,5% dintre rezidenţi au primit ambele doze, necesare pentru a asigura un nivel optim de imunitate, potrivit Agerpres.

Ministrul Jens Spahn a considerat că performanţa de miercuri reflectă progresul rapid al campaniei de vaccinare din Germania. Dar totuși a avertizat că ţara lui nu a ajuns încă la imunitatea de grup.

Situaţia generală a infectărilor cu noul coronavirus „ne oferă motive să sperăm, dar nu este un semnal că am scăpat definitiv”, a adăugat ministrul Spahn. Creşterea abruptă a infectărilor a fost oprită. Însă numărul noilor cazuri este în continuare ridicat, iar unităţile de terapie intensivă din spitalele germane sunt în continuare pline, a mai adăugat acesta.
Citeşte mai multe aici.

Lothat Wieler, preşedintele Institutului Robert Koch pentru controlul bolilor (RKI), spune că autorităţile germane mai au multe lucruri de făcut înainte de atingerea acelui obiectiv.

Aproximativ două treimi dintre germanii de peste 80 de ani au fost deja vaccinaţi . Aproximativ 30% dintre rezidenţii cu vârste de peste 70 de ani, a precizat el.

Miercuri, rata incidenţei la şapte zile a scăzut la 154 de infecţii la 100.000 de persoane. Atingând astfel cel mai mic nivel al său din ultimele două săptămâni.

Alte informații în legătură cu situația Germaniei găsiți aici.

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: