arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

PRIMĂ DE INFLAȚIE DE 3.000 EURO ÎN GERMANIA

Angajaților din Germania li se oferă o plată extraordinară de 3.000 euro. Guvernul federal a decis cu privire la prima de inflație, ca parte a celui de-al treilea pachet de ajutor. Acest lucru a făcut posibil ca angajatorii să acorde angajaților o plată fără taxe de 3.000 de euro. Ca parte a contractului colectiv de muncă, părțile contractante au convenit și modul de efectuare a plăților speciale pentru compensarea inflației. Plățile bonus au început în iunie.

PLATĂ EXTRAORDINARĂ DE 3.000 EURO CONTRA INFLAȚIEI

Datorită contractului colectiv din runda de negocieri colective din 2023, nu numai pensionarii se pot aștepta la o plată suplimentară uimitoare, ci și toți angajații din sectorul public. Sindicatele și patronii au convenit asupra unui acord de salarizare care afectează 2,5 milioane de angajați din sectorul public.

Prima de inflație a fost negociată și în cadrul contractului colectiv de muncă pentru angajații din sectorul public din 22 aprilie 2023. Prima plată a primei de compensare a inflației către angajații autorităților locale și ai guvernului federal a început în iunie. Angajații, care sunt plătiți conform contractului colectiv al serviciului public (TVöD), primesc o plată de taxă și bonus fără taxe în valoare totală de 3.000 de euro.

COMPENSAREA INFLAȚIEI: O PLATĂ ÎN IUNIE ȘI ALTE PLĂȚI DIN IULIE

Începutul este acum plata unică de compensare a inflației, fără taxe, de 1.240 de euro, pe care angajații o așteaptă cu nerăbdare în iunie.

Contractul colectiv de muncă din 2023 pentru angajații federali și locali – cele mai importante puncte:

  • Plata compensației pentru inflație:
  • În iunie 2023, angajații primesc o plată unică de compensare a inflației de 1.240 de euro, care este scutită de taxe și impozite.
  • Din iulie 2023 până în februarie 2024, angajații vor primi plăți lunare fără taxe în valoare de 220 de euro.
  • Marire de salariu:
  • Din martie 2024, valorile veniturilor vor fi majorate cu o sumă de bază de 200 de euro plus încă 5,5 la sută. Dacă această creștere este mai mică de 340 de euro, valoarea venitului va fi majorată în schimb cu 340 de euro.
  • Durata contractului colectiv de muncă este de 24 de luni – până la 31 decembrie 2024.

PLĂȚI SPECIALE DIN IULIE

Din iulie 2023 vor mai exista opt plăți lunare, la fel de scutite de taxe, de 220 de euro, care vor fi virate în conturile de salarii până în februarie 2024.

340 EURO MAI MULT LA SALARIU DE LA 1 MARTIE 2024

De la 1 martie 2024 va intra în vigoare majorarea salarială în masă, care include o sumă de bază de 200 de euro plus un spor suplimentar de 5,5 la sută. În schimb, angajaților a căror creștere salarială conform tabelului este mai mică de 340 de euro li se vor majora veniturile cu 340 de euro.

Mai multe informații despre măririle salariale puteți citi aici.

CINE SUNTEM NOI? CU CE NE OCUPĂM ȘI CU CE VĂ PUTEM AJUTA?

Suntem o firmă care ne ocupăm cu de recuperarea taxelor din Austria și Germania. Dacă ați lucrat sau lucrați încă în prezent în Austria sau Germania și aveți nevoie de ajutor în acest sens. Noi vă stăm la dispoziție! Pe blog-ul nostru veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în cazul în care v-ați gândit să încercați lucrul în Austria sau Germania. Noi încercăm să vă oferim informații care vă pot fi de folos în cazul în care aveți de gand să plecați sau sunteți deja în Germania sau Austria.

Ne puteți contacta aici:

De asemenea cu ajutorul aplicației noastre, îți poți depune singur dosarul la noi. Astfel noi vom putea începe demersurile necesare recuperării taxelor tale din Austria (dacă ai lucrat acolo în ultimii 4 ani).

Dacă dorești să afli informații despre modul în care funcționează și impozitul pe salariu în Austria, poți afla cu un click aici.

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: