arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

FAMILII OBLIGATE SĂ RETURNEZE ALOCAȚIA PENTRU COPII

Unele familii din Germania sunt obligate să returneze alocația pentru copii (Kindergeld). În urma verificărilor efectuate de fondul de familie al Agenției Federale pentru Ocuparea Forței de Muncă (Familienkasse), s-a constatat că acestea nu îndeplinesc anumite cerințe necesare pentru a primi beneficiul. Drept urmare, acum trebuie să ramburseze sumele primite.

MULTE FAMILII NEELIGIBILE PENTRU KINDERGELD

În Germania, unele familii trebuie acum să returneze banii primiți ca alocație pentru copii, deoarece nu sunt eligibile pentru aceștia. Această situație afectează familiile care, poate chiar fără să știe, nu îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a primi întreaga sumă. În 2024, cuantumul prestației este, la fel ca în anul precedent, de 250 de euro pe lună pentru fiecare copil. Din 2025, alocația familială va fi înlocuită cu o prestație complet nouă, numită Kindergrundsicherung (alocația de bază pentru copii). Mai multe informații despre acest subiec puteți citi aici.

FAMILIILE TREBUIE SĂ RETURNEZE ALOCAȚIA PENTRU COPII

Aceasta este o lovitură uriașă pentru familiile afectate, deoarece alocația pentru copii le oferă un sprijin financiar semnificativ. Ce se întâmplă dacă se dovedește că nu sunt eligibili pentru plată? Familienkasse solicită rambursarea banilor plătiți în plus imediat ce constată că anumite cerințe nu au fost îndeplinite. Acest lucru poate fi cazul, de exemplu, în situația în care copilul pentru care primiți prestația nu mai este în formare inițială sau are peste 25 de ani. În astfel de situații, părinții afectați primesc o „notificare de anulare și rambursare”.

CUM POT FI RETURNAȚI BANII?

Agenția Federală pentru Ocuparea Forței de Muncă oferă diverse opțiuni de rambursare a banilor. Cetățenii pot rambursa suma datorată printr-o plată unică, fie prin transfer bancar, fie prin debitare directă, sau prin deducerea sumei din plățile viitoare. În cazuri speciale, în care rambursarea constituie o povară financiară semnificativă, se poate conveni amânarea sau rambursarea în rate. Părinții care consideră că rambursarea este nejustificată au dreptul de a face recurs. Cu toate acestea, recursul trebuie depus la timp și nu suspendă automat ordinul de rambursare. Acesta le oferă familiilor posibilitatea de a-și reconsidera situația și, eventual, de a schimba decizia.

CINE SUNTEM NOI? CU CE NE OCUPĂM ȘI CU CE VĂ PUTEM AJUTA?

Suntem o firmă care ne ocupăm cu de recuperarea taxelor din Austria și Germania. Dacă ați lucrat sau lucrați încă în prezent în Austria sau Germania și aveți nevoie de ajutor în acest sens. Noi vă stăm la dispoziție! Pe blog-ul nostru veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în cazul în care v-ați gândit să încercați lucrul în Austria sau Germania. Noi încercăm să vă oferim informații care vă pot fi de folos în cazul în care aveți de gand să plecați sau sunteți deja în Germania sau Austria.

Ne puteți contacta aici:

  • numărul de telefon:  +40 369 805 805 
  • Whatsapp: 0771 441 296
  • e-mail: [email protected]

De asemenea cu ajutorul aplicației noastre, îți poți depune singur dosarul la noi. Astfel noi vom putea începe demersurile necesare recuperării taxelor tale din Austria (dacă ai lucrat acolo în ultimii 4 ani).

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: