arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

BONUS SUPLIMENTAR DE 300 EURO ÎN AUSTRIA

Familiile cu venituri mici din Austria vor primi un bonus suplimentar de 300 euro, începând cu luna iulie. Această măsură a fost adoptată din cauză că inflația în Austria se menține la un nivel extrem de ridicat. Creșterile de prețuri continuă și provoacă de luni de zile dificultăți financiare pentru multe gospodării. Prin urmare, aproximativ 45.000 de gospodării vor fi sprijinite cu o primă suplimentară de 300 de euro.

BONUS SUPLIMENTAR DE 300 EURO ÎNCEPÂND CU LUNA IULIE

Din cauza inflației ridicate și a creșterilor de prețuri asociate pentru locuințe și costuri de încălzire, energie sau alimente, multe gospodării își pot permite cu greu viața de zi cu zi. Din punct de vedere financiar, este deosebit de greu pentru familiile cu venituri mici. De aceea, un nou bonus urmează să ofere acum un sprijin direct pentru aproximativ 45.000 de gospodării.

În această săptămână, Parlamentul din Carinthia a aprobat „Bonusul Carinthia Extra”, în valoare de 300 de euro, ca plată unică. Veniturile mici fuseseră deja ușurate prin mai multe plăți unice.

Tot din luna iulie, câteva mii de angajați pot aștepta cu nerăbdare o primă de cost al vieții neimpozabilă de 300 de euro pe lună, subiect despre care puteți citi aici.

300 EURO ÎN PLUS CA AJUTOR DIRECT

O cerere pentru această nouă alocație poate fi depusă online începând cu luna iulie. Bonusul este finanțat din fondurile bugetare majorate ale guvernului federal pentru creșterea subvențiilor pentru locuințe și costuri de încălzire sau a bonusurilor pentru energie de către provinciile federale.

În alte provincii – mai exact în Viena și Austria Inferioară – termenele de depunere a cererilor pentru bonusurile între 150 și 200 de euro expiră la sfârșitul lunii. Prin urmare, cei care nu au depus încă o cerere trebuie să se grăbească.

CONDIȚII PENTRU ”CARINTHIA BONUS EXTRA”

O anumită limită de venit pe gospodărie se aplică ca o condiție prealabilă pentru noul bonus de 300 de euro astfel:

  • Gospodării formate dintr-o singură persoană: max. 1.600 de euro net pe lună.
  • Pentru familiile monoparentale, limita de venit pe copil crește cu 700 de euro net pe lună.
  • Gospodării formate din două persoane (ambele cu vârsta de peste 18 ani): max. 2.400 de euro net pe lună.
  • Pentru fiecare persoană suplimentară din gospodărie, limita de venit se majorează cu 400 de euro net pe lună.

CINE SUNTEM NOI? CU CE NE OCUPĂM ȘI CU CE VĂ PUTEM AJUTA?

Suntem o firmă care ne ocupăm cu de recuperarea taxelor din Austria și Germania. Dacă ați lucrat sau lucrați încă în prezent în Austria sau Germania și aveți nevoie de ajutor în acest sens. Noi vă stăm la dispoziție! Pe blog-ul nostru veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în cazul în care v-ați gândit să încercați lucrul în Austria sau Germania. Noi încercăm să vă oferim informații care vă pot fi de folos în cazul în care aveți de gand să plecați sau sunteți deja în Germania sau Austria.

Ne puteți contacta aici:

De asemenea cu ajutorul aplicației noastre, îți poți depune singur dosarul la noi. Astfel noi vom putea începe demersurile necesare recuperării taxelor tale din Austria (dacă ai lucrat acolo în ultimii 4 ani).

Dacă dorești să afli informații despre modul în care funcționează și impozitul pe salariu în Austria, poți afla cu un click aici.

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: