arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

ALOCAȚIE FAMILIALĂ DE 720 EURO ÎN AUSTRIA

Alocația familială este din nou disponibilă pentru multe familii din Austria în acest an, totalizând 720 de euro. Cuantumul acestei indemnizații este de 60 de euro lunar pentru fiecare copil. Suma este transferată automat în conturile celor care sunt îndreptățiți să o primească. Există însă posibilitatea ca unele familii să întâmpine întârzieri în primirea acestor fonduri. Toate informațiile detaliate sunt disponibile mai jos.

ALOCAȚIE FAMILIALĂ DE 720 EURO PE COPIL

Suplimentul de 60 de euro pe lună pentru fiecare copil se acordă din iulie 2023. Acesta este plătit persoanelor beneficiare de indemnizație de șomaj, ajutor de șomaj sau ajutor social. Mai beneficiază și părinții singuri cu un venit brut mai mic de 2.000 de euro. Suplimentul este acordată până în decembrie 2024, totalizând astfel 1.080 de euro.

Cu toate acestea, mulți dintre cei îndreptățiți trebuie acum să aștepte mai mult pentru a primi alocația familială pentru anul 2024. În acest an, suma de 720 de euro pe copil rămâne de încasat pentru toți cei care au dreptul la acest beneficiu.

Dreptul la alocația familială pentru anul 2024 este condiționat de revizuirea evaluării venitului sau de dreptul la deducerea fiscală pentru părinții singuri și pentru persoanele cu venit unic, iar acesta este calculat în funcție de venitul anual.

ÎNTÂRZIERI LA PLATA ALOCAȚIEI FAMILIALE

Pentru că plățile sunt gestionate de către diverse organizații, în lunile recente au existat deseori întârzieri semnificative în efectuarea acestora. Din cauza absenței unor decrete din partea Ministerului Afacerilor Sociale, persoanele din Viena și Stiria au primit ajutorul social cu întârziere semnificativă în comparație cu rezidenții din alte landuri federale

Până la sfârșitul anului 2023, beneficiarii adulți ai ajutorului social au beneficiat și ei de suma suplimentară de 60 de euro lunar. Această măsură a fost implementată începând cu luna iulie. În total, anul trecut, acest supliment a totalizat 360 de euro.

Conform anunțului recent al Agenției Federale de Contabilitate (BHAG), mulți părinți singuri și persoane cu venit unic vor trebui să aștepte acum plata alocației de 60 de euro pentru fiecare copil. Acest lucru se datorează faptului că plățile sunt întotdeauna efectuate cu două luni întârziere. Astfel, suma destinată plății din martie 2024 se referă la perioada din ianuarie 2024.

CINE SUNTEM NOI? CU CE NE OCUPĂM ȘI CU CE VĂ PUTEM AJUTA?

Suntem o firmă care ne ocupăm cu de recuperarea taxelor din Austria și Germania. Dacă ați lucrat sau lucrați încă în prezent în Austria sau Germania și aveți nevoie de ajutor în acest sens. Noi vă stăm la dispoziție! Pe blog-ul nostru veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în cazul în care v-ați gândit să încercați lucrul în Austria sau Germania. Noi încercăm să vă oferim informații care vă pot fi de folos în cazul în care aveți de gand să plecați sau sunteți deja în Germania sau Austria.

Ne puteți contacta aici:

De asemenea cu ajutorul aplicației noastre, îți poți depune singur dosarul la noi. Astfel noi vom putea începe demersurile necesare recuperării taxelor tale din Austria (dacă ai lucrat acolo în ultimii 4 ani).

Dacă dorești să afli informații despre modul în care funcționează și impozitul pe salariu în Austria, poți afla cu un click aici.

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: