arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

ALOCAȚIE DE 150 EURO ÎN AUSTRIA

Familiile cu venituri reduse din Austria vor primi în acest an o alocație suplimentară de 150 de euro pentru fiecare copil. De acest sprijin financiar extins vor beneficia familiile cu copii la începutul noului semestru școlar. Persoanele cu venituri reduse vor primi o notificare separată cu privire la aceste modificări. În plus, alte ajutoare și beneficii acordate familiilor vor cunoaște o creștere pentru anul 2024. Mai multe informații despre bonusirile care se acordă în perioada următoare, puteți citi aici.

SPRIJIN FINANCIAR DE 150 EURO PENTRU FIECARE COPIL

Familiile cu venituri reduse din Austria au suferit serios din cauza creșterilor rapide ale prețurilor care au avut loc în ultimii doi ani. Așa cum s-a întâmplat și în toamnă, zeci de mii dintre aceste familii vor beneficia acum de o alocație suplimentară. Aceasta constă într-un sprijin financiar de 150 de euro pentru fiecare copil în al doilea semestru școlar. Beneficiarii eligibili au primit deja o scrisoare de informare prin poștă începând cu sfârșitul lunii ianuarie.

TICHETE ȘI PENTRU ALIMENTE SAU ÎMBRĂCĂMINTE

Mai exact, în cadrul campaniei „Gata de început de școală!”, această asistență financiară va fi acordată de două ori în acest an școlar (2023-2024). Pe lângă voucherele de 150 de euro deja emise în toamnă, cei îndreptățiți vor primi încă 150 de euro înainte de începerea semestrului de vară. De această dată, voucherele Sodexo pot fi utilizate nu doar pentru rechizite școlare, ci și pentru îmbrăcăminte sau alimente, oferind o flexibilitate sporită.

SUMA A FOST MAJORATĂ DE LA 120 LA 150 EURO

Suma a fost majorată de la 120 la 150 de euro, reprezentând o creștere semnificativă. Această sumă este acordată de două ori pe an școlar, adică un sprijin financiar suplimentar de 300 de euro pentru fiecare copil. Această măsură a fost introdusă în cadrul recentului pachet antiinflație. Pentru a beneficia de aceste tichete, familiile cu venituri mici pot să le ridice de la un centru de emitere corespunzător. Ministerul Afacerilor Sociale va informa persoanele eligibile cu privire la modalitățile de accesare a acestor beneficii.

APROAPE 50.000 DE BENEFICIARI ANUL TRECUT

Conform informațiilor furnizate de Minister, în toamna anului precedent, aproximativ 95% dintre bonurile de sprijin au fost colectate. Acest fapt arată necesitatea de sprijin financiar în contextul creșterii actuale a prețurilor.

Anul trecut, aproximativ 50.000 de copii, tineri și ucenici din familii beneficiare de ajutor social sau alocații minime au avut dreptul la acest program.

ALOCAȚIE PENTRU ÎNCEPEREA ȘCOLII

Înainte de debutul anului școlar 2024-2025, va fi acordată și subvenția crescută pentru începerea școlii. Toate familiile vor primi automat această sumă suplimentară pentru fiecare copil cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani. Subvenția va fi acordată împreună cu alocația familială, în luna septembrie. În acest an, subvenția pentru începerea școlii va fi majorată la 116,10 euro pe copil, ca urmare a ajustărilor efectuate.

CINE SUNTEM NOI? CU CE NE OCUPĂM ȘI CU CE VĂ PUTEM AJUTA?

Suntem o firmă care ne ocupăm cu de recuperarea taxelor din Austria și Germania. Dacă ați lucrat sau lucrați încă în prezent în Austria sau Germania și aveți nevoie de ajutor în acest sens. Noi vă stăm la dispoziție! Pe blog-ul nostru veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în cazul în care v-ați gândit să încercați lucrul în Austria sau Germania. Noi încercăm să vă oferim informații care vă pot fi de folos în cazul în care aveți de gand să plecați sau sunteți deja în Germania sau Austria.

Ne puteți contacta aici:

  • numărul de telefon:  +40 369 805 805 
  • Whatsapp: 0771 441 296
  • e-mail: [email protected]

De asemenea cu ajutorul aplicației noastre, îți poți depune singur dosarul la noi. Astfel noi vom putea începe demersurile necesare recuperării taxelor tale din Austria (dacă ai lucrat acolo în ultimii 4 ani).

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: