arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

ALOCAȚIA DE BAZĂ PENTRU COPII ÎN GERMANIA

Coaliția guvernamentală din Gemania intenționează să introducă alocația de bază pentru copii, Kindergrundsicherung. Acesta va combina toate prestațiile familiale sub un singur nume. Banii ar trebui să meargă direct către copii, dar va mai dura până se va face prima plată.

Alocația de bază pentru copii Kindergrundsicherung este destinată să combine sub un singur nume beneficii de stat, cum ar fi alocația pentru copii (Kindergeld), suplimentul de alocație pentru copii (kinderzuschlag), granturile pentru activități școlare și de agrement și alocația pentru copii fără impozit. Odată cu creșterea prețurilor, tot mai mulți oameni cer acum ajutor rapid pentru familiile lor de la guvernul federal. Cu toate acestea, va trece mult timp până când alocația de bază pentru copii va fi introdusă în sfârșit.

Kindergrundsicherung, alocația de bază pentru copii – plata abia în 2025

Reprezentanții guvernamentali au anunţat programul pentru introducerea Kindergrundsicherung. Conform acordului de coaliție, banii ar trebui „să meargă la copii direct, fără obstacole birocratice”. Guvernul federal din Germania consideră că prin schimbările legislative propuse va uşura povara familiilor cu venituri mici. Cu toate acestea, primele plăți pentru Kindergrundsicherung  au fost anunțate abia pentru anul 2025.

De asemenea, nu au fost furnizate informații concrete despre cuantumul alocației de bază.

Din cauza situației bugetului federal și a evenimentelor imprevizibile, precum războiul din Ucraina, ce a dus la consecințe economice și pentru Germania, posibilitățile financiare pentru proiectele dorite de partidele guvernamentale au scăzut semnificativ în ultima perioadă.

Al 3-lea pachet de ajutor: creșterea alocației și a suplimentului pentru copii

În cel de-al treilea pachet de ajutor, coaliția guvernamentală a inclus o creștere a alocațiilor pentru copii și a suplimentului pentru copii. Tarifele Kindergeld au fost majorate ultima dată în ianuarie 2021. Creșterea a fost de 15 euro. Actuala coaliție de guvernământ intenționează să introducă o nouă prestație familială, așa-numita alocație de bază, pentru a înlocui  Kindergeld.

De la 1 ianuarie 2023, cuantumul alocației Kindergeld va crește. Cuantumul lunar al indemnizației pentru primul, al doilea și al treilea copil va crește de la la 219 euro la 237 euro pe lună. Pentru al patrulea copil și pentru fiecare copil următor, cuantumul este de 250 euro pe lună. De la 1 ianuarie 2023, suplimentul la Kindergeld, adică Kinderzuschlag, va crește de asemena la 250 euro pe lună.

Alte informații despre al treilea pachet de ajutor puteți găsi aici.

Cine suntem noi? Și cu ce vă putem ajuta?

Pe blog-ul nostru veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în cazul în care va-ți gândit să încercați lucrul în Germania sau Austria. Noi ne vom ocupa mereu sa vă oferim articole interesante și potrivite pentru dumneavoastră. De asemenea, vă putem ajuta cu recuperarea taxelor în cazul în care ați muncit în Germania și Austria sau încă o faceți.

Noi vă stăm la dispoziție la:

De asemenea cu ajutorul aplicației noastre, îți poți depune singur dosarul la noi. Astfel noi vom putea începe demersurile necesare recuperării taxelor tale din Austria (dacă ai lucrat acolo în ultimii 4 ani).

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: