arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

AJUTOARE PENTRU FAMILII, ÎN AUSTRIA

În Austria a fost introdus recent un nou pachet de ajutorare pentru familii, care ajunge până la 1.080 euro în plus per copil. Acesta include o plată de 60 de euro în plus pentru fiecare copil sau beneficiar de asistență socială. În total până la 1.080 euro până la sfârșitul anului 2024.

NOU PACHET DE AJUTOARE PENTRU FAMILII

Gospodăriile cu venituri mici suferă în mod deosebit de pe urma inflației actuale. În același timp, din ce în ce mai mulți copii sunt expuși unui risc acut de sărăcie. Pentru a contracara acest lucru, urmează să fie plătite noi scutiri pentru familii.

Guvernul a prezentat recent pachetul de măsuri anunțat pentru a ușura situația familiilor aflate în risc de sărăcie. Acesta include o plată lunară suplimentară pe copil pentru familiile cu venituri mici și o creștere a alocației școlare.

60 EURO ÎN PLUS PE LUNĂ, PÂNĂ ÎN 2024

Beneficiarii de indemnizație de șomaj, ajutor de urgență, suplimente sau ajutoare sociale vor primi 60 euro în plus pe lună pentru fiecare copil. Părinții singuri cu un venit mai mic de 2.000 de euro brut pe lună vor primi, de asemenea, 60 de euro pe copil. Această plată va fi valabilă până în 2024. Se va ridica astfel la un total de 1.080 de euro pe o perioadă de 18 luni.

Beneficiarii de ajutor social fără copii vor primi suma de 60 de euro pe lună până la sfârșitul anului 2023, cu 360 de euro mai mult (începând cu luna iulie).

PACHETUL DE STRAT LA ȘCOALĂ S-A MAJORAT

În plus, pachetul de început de școală „Schulstartklar” va fi majorat, de la 120 la 150 euro. Totodată, va fi plătit de două ori pe an de acum înainte. Alocația de început de școală de 105,80 euro, care a fost transferată împreună cu alocația familială în septembrie, va fi oricum plătită suplimentar.

Pachetul este menit să ofere sprijin financiar pentru până la 400.000 de copii și 200.000 de adulți din Austria și să prevină riscul actual de sărăcie.

De asemenea, Guvernul federal va acorda, începând din iulie, un bonus pentru familie de 750 euro, despre care puteți afla mai multe informații aici.

CINE SUNTEM NOI? CU CE NE OCUPĂM ȘI CU CE VĂ PUTEM AJUTA?

Suntem o firmă care ne ocupăm cu de recuperarea taxelor din Austria și Germania. Dacă ați lucrat sau lucrați încă în prezent în Austria sau Germania și aveți nevoie de ajutor în acest sens. Noi vă stăm la dispoziție! Pe blog-ul nostru veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie în cazul în care v-ați gândit să încercați lucrul în Austria sau Germania. Noi încercăm să vă oferim informații care vă pot fi de folos în cazul în care aveți de gand să plecați sau sunteți deja în Germania sau Austria.

Ne puteți contacta aici:

De asemenea cu ajutorul aplicației noastre, îți poți depune singur dosarul la noi. Astfel noi vom putea începe demersurile necesare recuperării taxelor tale din Austria (dacă ai lucrat acolo în ultimii 4 ani).

Dacă dorești să afli informații despre modul în care funcționează și impozitul pe salariu în Austria, poți afla cu un click aici.

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: