arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

Despăgubiri în cazul refuzului, anulării sau întârzierii zborurilor

În cazul în care ai avut parte de întârzieri mai mari de 3 ore, anularea sau refuzul unui zbor, sau ai trecut prin experiența bagajului pierdut, ai dreptul de a beneficia de despăgubiri care pot ajunge până la 600 de Euro.
În cazul în care întârzierea depășește 5 ore de așteptare, ai posibilitatea să aștepți sau să renunți la biletul respectiv, iar valoare biletului îți va fi rambursată. Poți beneficia de astfel de despăgubiri pentru toate zborurile întârziate din ultimii 3 ani, însă numai cu documente doveditoare – de preferat biletul de avion. Despăgubirile se pot aplica atât pentru pleacările de pe un aeroport situate pe teritoriul unui stat membru UE, cât și pentru pleacările de pe un aeroport situate într-un stat care nu este membru al UE spre un aeroport comunitar, iar zborurile sunt efectuate de transportatori UE.

Când nu se aplică prevederile Legii?

Nu poți beneficia de despăgubiri în următoarele situații:

  • greve ale personalului de securitate din aeroporturi sau ale personalului de control al traficului aerian
  • situație politică incertă
  • condiții meteorologice nefavorabile
  • riscuri de securitate
Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: