arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

Ce ar trebui să știți despre recuperarea taxelor din Germania

recuperarea taxelor Germania

În primul rând pentru a fi posibilă recuperarea taxelor din Germania trebuie să fi lucrat legal în Germania.

În ultima perioadă se poate observa o creștere a numărului persoanelor care lucrează peste granița țării și care aleg să-și recupereze taxele. Acest lucru este îmbucurător pentru că în acest fel persoanele în drept pot obține venituri suplimentare. Trebuie știut faptul că acest număr ar putea fi mai mare, dar din cauză că mulți români nu sunt informați suficient sau cred că acest proces este unul dificil, aceștia amână sau refuză recuperarea legală a acestor taxe.

Trebuie menționat că recuperarea taxelor nu afectează nici asigurările sociale și nici viitoarele angajări în respectiva țară. Aceasta rambursare face parte din procesul firesc de declarare a veniturilor.

Ce este rambursarea impozitului pe venit?

Noi vă vom explica ce este aceasta și în ce constă. Dacă ați lucrat în străinătate și ați plătit în fiecare lună o parte din venitul dvs. ca avans fiscal. (de fapt, angajatorul dvs. a plătit acest lucru în numele dvs.) direct la biroul fiscal. Angajatorul dvs. deduce lunar un procent, așa cum este stabilit de legea fiscală într-o țară străină.

La sfârșitul anului, va fi clar că nu ați lucrat pe tot parcursul anului sau ați avut un venit scăzut ( prin urmare, nu trebuia să plătiți impozitul) sau s-ar putea folosi diverse deduceri fiscale în cazul dvs. Acesta este motivul pentru care impozitul dvs. plătit este mai mare decât ceea ce ar fi trebuit să plătiți. Banii plătiți în plus îi puteți recupera depunând o declarație fiscală, în multe țări acest lucru este posibil pentru orice angajat.

Este legal?

Sigur ca da. Nici-un birou fiscal nu v-ar returna acești bani dacă nu ați avea dreptul la aceștia. Acest lucru nu vă afectează pensia,asigurările sociale și puteți să vă întoarceți oricând în țara respectivă pentru a lucra.

Dacă sunteți interesați de recuperarea taxelor din țările unde ați lucrat dar vă sperie ideea că trebuie să comunicați cu diferite autorități sau considerați că nu aveți destule cunostințe în domeniu, trebuie să știți că puteți apela la serviciile unei firme de specialitate.

Cum puteți începe demersurile pentru recuperare?

În acest domeniu, datorită interesului crescut pentru acest subiect, activează din ce în ce mai multe firme.
Printre firmele de top se numără, MIGRO.RO, o firmă cu o exepriență în domeniu de peste 10 ani. Aceasta fiind o firmă de consiliere juridica specializată în recuprerarea de taxe din țări ca Germania și Austria.

Ceea ce ne diferențiază de restul firmelor care activează în domeniu, este faptul că lucrăm cu un avocat de origine germană cu o vastă experiență în domeniu și un cumul de cunoștințe legislative dar și faptul că nu percepem comision decât în momentul în care primim sumele provenite din recuperarea taxelor.

O altă informație importantă este faptul că dacă ați lucrat în Germania și aveți copii majori care își continuă studiile, aveți dreptul de a beneficia de alocația pentru copii, din Germania. Pentru a beneficia de acest drept nu este necesar ca și copii să fie înregistrați în aceste țări. Este suficient ca doar părintele sau părinții să fie înregistrați. Alocația pentru copii din aceste state este considerabil mai mare decât cea din România.

În cazul recuperării impozitului din Germania, se recuperează doar surplusul de impozit. Dacă ați lucrat o perioadă scurtă, doar câteva luni într-un an, aveți posibilitatea de a recupera în totalitate impozitul reținut de statul german.

Se poate recupera impozitul și dacă ați lucrat un an întreg. În acest caz rambursarea va fi influențată de factori precum: clasa de impozitare, situația familială și veniturile globale obținute în respectivul an fiscal. Mai multe despre aceste deduceri, puteți afla aici.

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, puteți accesa site-ul nostru. Cu ajutorul unui calculator de taxe puteși obține o estimare a sumelor pe care le-ați putea recupera. De asemenea accesând blogul nostru, puteși fi la curent cu noutăți din acest domeniu.

Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: