arrow-right-accentarrowfacebook-primaryicon-erroricon-mail-whitemapAsset 1icon-search-whiteicon-searchicon-successmailphonewarningwhatsapp-primarywhatsapp

Recuperarea alocației Din Austria

Ai dreptul la recuperarea alocației din Austria pentru ultimii 5 ani lucarți. Echipa MIGRO.RO se va asigura că banii tăi vor ajunge în contul tău în cel mai scurt timp posibil.

Vreau să fiu contactat telefonic:

Curios câți bani poți recupera?

Află care este suma maximă pe care o poți recupera la un click distanță!

DESPRE RECUPERAREA ALOCAȚIEI DIN AUSTRIA

Dacă lucrezi în Austria, ai dreptul să primești alocație pentru copiii tăi. Plata alocației pentru copii se poate obține şi retroactiv, pentru ultimii 5 ani lucrați în Austria.

Care este suma ce poate fi recuperată?

Alocația se poate acorda până la vârsta de 25 de ani ai copilului, dacă este înscris la o școală profesională sau la o facultate. Echipa MIGRO.RO îți stă la dispoziție pentru obținerea atestatelor de orice natură.
În situația în care părinții primesc alocație în România, cuantumul alocației din Austria se va calcula scăzând suma încasată lunar în România.
Spre exemplu, pentru 3 luni lucrate și 3 copii: 927 € (alocație Austria) – 162 € (alocație România) rezultă 765 € de primit.
SVG showing fingers with current step

188-246€/lună

Pentru perioada 2019-2020

SVG showing fingers with current step

188-246€/lună

Pentru perioada 2021-2022

SVG showing fingers with current step

199-260€/lună

Pentru perioada 2023-2024

CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

Pentru confortul tău, am ales să răspundem la câteva dintre cele mai comune întrebări despre returnarea alocației din Austria. Ai aflat răspunsul? Pentru orice altă întrebare, îți stăm la dispoziție pe email sau la telefon.
 • Am lucrat în Austria. Pe ce perioadă pot recupera alocația?

  Alocația din Austria poate fi recuperată pentru ultimii 5 ani lucrați. Momentan din 2020 pănă 2024 inclusiv.

 • Care sunt documentele necesare?

  • Acte personale
  • Fluturași de salariu sau fișa fiscală anuală – în cazul în care nu ai aceste documente, le vom recupera noi pentru tine.
  • Un formular completat de evidența populației.
 • Ce sumă voi putea recupera?

  Suma recuperabilă diferă de la dosar la dosar, în funcție de perioada lucrată într-un an fiscal în străinătate, venitul brut cumulat, clasa de impozitare, precum și de sumele cotizate la stat de către angajatorul tău.

  MIGRO.RO îți pune la dispoziție un calculator care estimează sumele recuperabile pentru impozit și alocație, care poate fi accesat aici sau în aplicația MIGRO.RO disponibilă în curând.

  În medie, sumele recuperate pentru clienții MIGRO.RO variază între 600 și 1500 de euro.

 • Cât costa serviciile MIGRO.RO?

  Costurile serviciilor MIGRO.RO sunt percepute doar după recuperarea sumelor cuvenite. De regulă, comisionul variază între 13% – 19% (+ tva) în funcție de sumele recuperate.

  Dacă ești deja client MIGRO.RO sau dorești să depui un dosar nou, poți beneficia GRATUIT de serviciile noastre dacă aduci alți 5 clienți.

 • Cât durează procedura?

  Perioada de recuperare este influențată de mai mulți factori. De regulă, pentru Austria recuperăm alocația în 2 – 4 luni.

  În funcție de luna depunerii, colectarea documentelor necesare și durata de răspuns a autorităților străine, care este din ce în ce mai promptă, timpul soluționării poate varia.

 • Nu dețin toate documentele. Pot recupera alocația?

  În cazul în care nu deții documentele de la angajator (fluturașii de salariu sau fișa fiscală anuală), le vom recupera noi pentru tine. Suntem în strânsă legătură cu mii de angajatori din Austria.

Te putem ajuta.

Mă numesc Rechtsanwalt Frank Gantert (avocat german)

De 12 ani cu cabinet în România , mă dedic ajutorării românilor care au lucrat în străinăte cu drept la beneficii fiscale.
Pentru a învinge în sistemul fiscal austriac este nevoie de o expertiză puternică.

Te ajut să recuperezi drepturile bănești care ți se cuvin.

– Rechtsanwalt Frank Gantert (avocat)

62.000+
CAZURI RESOLVATE
21M€
IMPOZITE RECUPERATE
25M€
ALOCAȚII RECUPERATE
46M€
BANI RETURNAȚI
Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria Recuperare taxe și impozite, recuperarea impozitului din Germania, returnări taxe și impozite, returnări taxe și impozite din Germania, returnări taxe și impozite din Austria, returnări alocații Austria, returnări alocație Germania, taxe recuperate din Germania, taxe recuperate din Austria

RECUPEREAZĂ-ȚI TAXELE CU MIGRO.RO ACUM

Este dreptul tău și ai doar de câștigat. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să fiu contactat telefonic: